Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Party Pix

Av Eric Lisa - 2 mars 2009 13:34

Det var så nära att vår dator pajade igår.. Som tur var så gick den iaf igång idag.

Vet inte riktigt vad som kan ha hänt men jag hoppas verkligen inte att den kommer gå sönder för då kommer allt som vi har på datorn att försvinna. Som tur är så lägger vi ju in bilder här på bloggen, så en del har vi ju iaf kvar om det skulle hända.. 

Men konstigt nog fungerar inte vissa saker på datorn som det ska, tex. ljudet fungerat inte så åste fixa det annars kan vi inte ringa hem ju..


Hoppas att ni har det bra där hemma.. här är allt som vanligt, solen skiner och värmmer det är skönt. Ikväll så blev vi bortbjudna på lite middag hos Max, han är från frankrike och jobbar här med dykningen. Riktigt schyst kille så det ska bli kul och komma ifrån området lite.. tror det kan bli riktigt roligt.


Idag annars så jobbar jag och Eric som vanligt.. Den här veckan har varit ganska så seg, det är så lite folk eller inte lite men vi har inte mycket barn på hotellet så det blir lite segt. Kommer bli kul när nästa plan kommer, då blir det lite mer livat i barnklubben :)


Annars så är bilderna ifrån tisdagen då vi inte hade några gäster på nästan ett dygn.. då blev det personalfest :) Det blev en riktigt rolig kväll, med dans och mycket god mat!

(Max är han med gitarren)

 
 
Ingen bild

Moster Nettan

3 mars 2009 07:54

Hej på er båda 2!

Ser ju ut att vara en helt schysst fest med många glada miner och goda drinkar :o)
Här snöade igår rejält så nu är det vitt igen men inget vidare kallt faktiskt.
Så det smälter väl undan snart.
Annars är det lugnt i lägret i Motala.
Inga "big news" här ifrån i alla fall.
Hoppas ni har det gott, och det syns ju ganska klart på bilderna, och hoppas att datorn inte kraschar det vore inte kul, varken för er och inte för oss heller.
Känns gott att kunna prata med varandra så här och se er oxå. Vi hörs vidare, var rädda om varandra.

Ha det gott, kramar från Nettan

 
Ingen bild

Storasyster R.

4 mars 2009 18:37

Hej på er! Ingen dator har vi fått tillbaka än :( väntar och väntar. hoppas att den blir lagad snart så vi kan prata på Skype. Saknar dig Lisa en massa!! Läste om er dator.. Köp ett USB som ni kan spara era bilder på eller så.. det är iaf något, ifall datorn skulle krascha. Ha det bäst! puss okram

 
Ingen bild

lillasyster Lisa

4 mars 2009 19:30

Hej Ronja!
ja ni får ta och fixa er dator snart.. skulle vara skönt att få prata med dig snart igen. Fast jag får ringa hem till er det kostar ju inte så mycket det heller.
Ja vi har fixat så vi sparat alla bilderna nu på våran bärbara hårddisk, så nu har vi dom där ifall det skulle hända något.
Saknar er där hemma jätte mycket, det kommer bli så skönt när man kommer hem sen o få träffa alla.. ni får verkligen se till o fixa en välkommsfest sen när vi kommer hem ;)
Och om ni vill så får ni jätte gärna skicka ner lite godis eller mycket godis, speciellt saltlakrits du vet vad jag gillar.. röda och svarta döskallar sjukt mycket sånna sen svarta fiskar, de där hårda karamelldöskallarna, och annat saltlakrits vi behöver det här borta ;) Så behöver vi lite annat svenskt godis och wassabinötter skulle vara sjukt gott hehe..

 
Ingen bild

ja igen

4 mars 2009 19:42

oj jag var ju inte riktigt klar där :) men iaf så har vi det ganska så bra här borta, jag har varit ledig idag är lite bakis från igår.. vi var iväg med kidsklub och åt gott och drak lite för gott ;) ne vars det var ganska så okej.. hade sjukt kul iaf.
Ikväll så blir det bara o slappa.. gästernas flyg är försenat till kl 2 inatt. Men blir kul nu när det blir lite mer barn i barklubben.
Hoppas ni har det bra där hemma också.. tänker på er massor, och ska fixa adressen hit så kanske det kommer något i brevlådan ;) man kan ju hoppas.. ha det så bra nu massor pussar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eric Lisa - 7 september 2009 18:52

sitter på jobbet fortfarande.. jobbar øvertid. Det ær riktigt skønt att få børja gøra det nu, har inte fått det førut. Så blir ju lite mer pengar! Jobbar med Louise Mikaela och Jaenette :) go girls!   Ær vældigt trøtt nu bara! Men dagen har gått gans...

Av Eric Lisa - 31 augusti 2009 12:07

Hinner inte skriva så mycket om helgen som har varit men vi har ialla fall haft mycket roligt......   Enjoy the pics. ...

Av Eric Lisa - 29 augusti 2009 18:49

Hellu!  Dags för ett inlägg kanske :) var inte igår.. Hade personalfet igår och jävlar vad kul det var, grillade kyckling majskolv och till det potatissallad och hrönsallad det var grymt gott.. och såklart vin till det. Gick hem till Louise och Janet...

Av Eric Lisa - 25 augusti 2009 10:22

Hej älskling, eftersom du fortfarande inte har skaffat dig någon telefon så är väl det här enda sättet att få tag på dig.  Nu har Oscar och jag städat lite. Hoppas att du får en bra dag på jobbet. Vi ses ikväll älskar dig, puss puss    /Eric  ...

Av Eric Lisa - 19 augusti 2009 22:49

När man verkligen längtar till något så går dagarna så sakta.. kan det inte bara bli fredag!!! :)   har fixat så vi kan lägga upp bilder nu, så dax att börja uppdatera bloggen!   Fick ju världens finaste blommor utav eric i måndags som han överaskade...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards