Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

Utflykt

Av Eric Lisa - 17 januari 2009 20:57

Hej allihopa.


Idag har jag och Lisa varit på utflykt, eftersom vi båda har varit lediga.

Det har verkligen varit underbart, Precis vad vi behövde. Vi fick även sällskap utav Daniel och Alex, två sköna killar. Utan Daniels hjälp hade vi aldrig hittat rätt.


Vi började våran utflykt här på hotelet klockan 07.00 med en stabil frukost.

Vårat första stop på resan blev en skit fin strand som heter

Plage de la Chapelle. Som ni kan se på bilderna, där träffade vi även en typisk "Gwada bo" På-rökt och uppe i palmen o klättrar ;)


Efter en härlig förmiddag på stranden så var det dags för lunch, som vi åt på en lokal restaurang. Jag och Lisa åt en inhemsk rätt som heter Akra, väldigt gott. En sorts friterad fisk som man dippar i aioli.


När lunchen var avklarad så åkte vi till en super fin utsiktsplats. Ni ser själva på bilderna hur underbart vackert det var.


Därefter så åkte vi till ett ställe som heter Le Moule, ett av världens bästa surf spots, 1 deltävling i världscupen hålls här årligen.

I dag var det dock inte speciellt höga vågor, vilket gjorde att endast ett fåtal surfare var ute.


Vårat nästa stopp blev ett typiskt turist mål, vid Point de Chateau Guadeloupes nord ostligaste punkt, här rullar det in vågor från Atlanten. Vilket gör att dem kan bli extremt höga. Vi passade även på att testa den välkända Cocos sorben. Den var sjukt god.


Efter det stoppet så var det dags för hemfärd, vi gjorde även då några snabba stopp. Bland annat vid Destreland, ett stort köpcentrum där vi handlade godis och mat. Där blev det självklar även Mc Donald`s.



Kul Mormor att du har skaffat en ny bärbar dator och internet, då kan du ju följa våran blogg och skriva lite inlägg. Nu saknas bara ett headset så kan vi skypa också.


Jag och Lisa tänker på er alla där hemma och vi hoppas att allt kommer bli bra med Robert.


P+K från Eric & Lisa


 
 
Ingen bild

kajsaaa

18 januari 2009 09:07

det ser helt underbart ut.
vi saknar er här hemma!
är det eric som har deffat ner sig? jag tycker det ser ut så;)

 
Ingen bild

mormor, morfar Sture och moster.

18 januari 2009 13:09

Hej på er igen!
Vilka härliga bilder, man blir inte lite avundsjuk ska jag säga. Igår var jag moster hos mamma Susanne och vi åt lite och drack lite vin tillsammans, mysigt. Ogge var visst lite trött igår!!! Annars lever livet som vanligt här inget nytt under solen.. Idag är det grått ute och -2 grader, men ingen snö längre. Hoppas att ni mår gott och det ser ni ju ut att göra enligt bilderna, Sorben låter väldig god tycker jag och cocos finns det ju om man säger lite här och där!!Eric du kan väl ha hästsvans nu, häftigt hördu! Ha det gott nu bägge 2 och var rädda om er. Många goa kramar och pussar från oss 3

 
Ingen bild

L som i lappland...

20 januari 2009 15:42

hej hej
oj va tråkit ni ser ut att ha=) måste gäga att det er precis ut som här! (vita playor så långt ögat når altså!) Nej men nu idag har vi snö storm så vi hoppas på ett duktigt dump. för några dagar sen var vi ute på kungs och lekte i pudret, mycket härligt! johannes är ju här nu oxå men han får vara ordförande i ledighets komiten... finns inte jätte jätte mycket att göra i tärna för den stackarn. Jag har dock mycket jobb så det e långt mellan ledigheterna, men det verkar som om erik har ännu längre?!
Är grymmt avis på suss och sus som får fara och hälsa på er! ser härligt ut.
Ta hand om er och lapa lite sol åt oss här i norr=)
kram L
ps. vilken grymme snygg flikka du har erik! ;)
ds.

 
Ingen bild

Malin, Albin o Linus

21 januari 2009 19:38

Hej Eric o Lisa!
Nu har jag o Albin dreglat över bilderna på er blogg, satans så fint det är.Albin är grymt avundsjuk=).
Ska aldrig mer prata med din morsa o Lundholm. Jätteirriterad över att inte kunna åka med!! men nu går plugget in på sista terminen och då finns det inte tid för förlustelser av det här slaget.
Ha det nu jättebra och njut utav tiden i paradiset.
PS: försökte uppfostra din bror idag, Eric.... Du vet: Bergmanmetoderna. Gick inget vidare=)
Massor med hälsningar Malin with boys.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eric Lisa - 7 september 2009 18:52

sitter på jobbet fortfarande.. jobbar øvertid. Det ær riktigt skønt att få børja gøra det nu, har inte fått det førut. Så blir ju lite mer pengar! Jobbar med Louise Mikaela och Jaenette :) go girls!   Ær vældigt trøtt nu bara! Men dagen har gått gans...

Av Eric Lisa - 31 augusti 2009 12:07

Hinner inte skriva så mycket om helgen som har varit men vi har ialla fall haft mycket roligt......   Enjoy the pics. ...

Av Eric Lisa - 29 augusti 2009 18:49

Hellu!  Dags för ett inlägg kanske :) var inte igår.. Hade personalfet igår och jävlar vad kul det var, grillade kyckling majskolv och till det potatissallad och hrönsallad det var grymt gott.. och såklart vin till det. Gick hem till Louise och Janet...

Av Eric Lisa - 25 augusti 2009 10:22

Hej älskling, eftersom du fortfarande inte har skaffat dig någon telefon så är väl det här enda sättet att få tag på dig.  Nu har Oscar och jag städat lite. Hoppas att du får en bra dag på jobbet. Vi ses ikväll älskar dig, puss puss    /Eric  ...

Av Eric Lisa - 19 augusti 2009 22:49

När man verkligen längtar till något så går dagarna så sakta.. kan det inte bara bli fredag!!! :)   har fixat så vi kan lägga upp bilder nu, så dax att börja uppdatera bloggen!   Fick ju världens finaste blommor utav eric i måndags som han överaskade...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards