Alla inlägg den 27 januari 2009

Av Eric Lisa - 27 januari 2009 16:13

Hej alla!

Idag är jag ledig igen! väldigt väldigt skönt, men än så länge har jag inte hunnit med så mycket.. har bara varit inne och fixat lite med bilderna som jag la upp nu idag.. som ni ser.


Vi hade det riktigt härligt igår, men måste säga att jag har nog aldrig varit med om någon jobbigare båtresa.. fy vad jag måde illa på vägen dit! det kändes nästan som att åka bergodalbana, fast inte alls roligt då.. usch!


Men när vi väl var där så kan jag säga att det verkligen var värt det.. det var så fint och jätte mysigt.. det var synd bara att inte eric kunde följa med.. tror att han skulle älskat o vara där.

Så fort vi kom fram så hyrde vi scootrar, är glad att det gick o betala med kort så vi kunde hyra för ingen bakomat funkade.. och ingen av oss hade mycket kontanter på sig. Så Sandra, Peter och Christian hyrde var sin scooter eftersom dom hade körkort, men Sandra hade aldrig kört förut och inte Alex heller så kände att det var säkrare att jag körde en än att sitta bakom Alex.. :) det var jätte små gator och enkelriktat nästan överalt så det var nästan som att åka i en labyrint när man skulle igenom den lilla byn.. Sandra och jag hade lite problem att komma igenom byn så vi struntade i enkelriktningen och åkte mot den, vi hittade inte ut på nått annat sätt :)

Efter ett tag så stannade vi o badade o solade, jätte skönt verkligen men alla var ganska hugriga så vi stanade inte så länge förens vi åkte vidage för att hitta någonstans att äta.. vi tog alla trerätters, så akra till förrätt och sen tog jag o Alex bläckfisk någonting :) det var jätte gott.. sen fick vi glass till efterätt. 

Efter att vi käkat åkte vi upp till fortet, det var stängt så vi var bara utanför, jätte fin utsikt var det! Vi han också med att kolla i butikerna som fanns i byn.. och sen satte vi oss på ett café det sissta vi gjorde det var en riktigt härlig dag, och fanns mycket fint att fota, tog mig aldrig riktigt tid att gör det ordentligt men lite fina blider blev det iaf!


Nu ska jag ner och sola lite vid surfcentret på bryggan! Man hinner aldrig med riktigt o sola o sen är man ganska trött på solen även om man aldrig solat.. man vet att man hinner, det är ju ett par dagar till som man ska vara här ;) det får bli o pressa dom sissta dagarna innan man åker hem..


hoppas allt är bra med er där hemma!

Tänkte höra hur det är med Robert, så ska nog ringa mamma med idag!

Men annars kan ni ju hälsa mamma till mig om jag inte får tag på henne idag!

Och hoppas att Jennie med familjen har det bra i egypten.. när skulle dom komma hem?? för dom är väl inte hemma redan?


Och snart fyller jag år :D jippi! hehe men det är jätte tråkigt att man inte kan fira den med er där hemma också :( men det kommer bli en tappen dag ändå jag har ju min älskling här och det betyder ju allt :) nästan allt ;)


Puss puss alla! 


 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards