Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Eric Lisa - 17 januari 2009 20:57

Hej allihopa.


Idag har jag och Lisa varit på utflykt, eftersom vi båda har varit lediga.

Det har verkligen varit underbart, Precis vad vi behövde. Vi fick även sällskap utav Daniel och Alex, två sköna killar. Utan Daniels hjälp hade vi aldrig hittat rätt.


Vi började våran utflykt här på hotelet klockan 07.00 med en stabil frukost.

Vårat första stop på resan blev en skit fin strand som heter

Plage de la Chapelle. Som ni kan se på bilderna, där träffade vi även en typisk "Gwada bo" På-rökt och uppe i palmen o klättrar ;)


Efter en härlig förmiddag på stranden så var det dags för lunch, som vi åt på en lokal restaurang. Jag och Lisa åt en inhemsk rätt som heter Akra, väldigt gott. En sorts friterad fisk som man dippar i aioli.


När lunchen var avklarad så åkte vi till en super fin utsiktsplats. Ni ser själva på bilderna hur underbart vackert det var.


Därefter så åkte vi till ett ställe som heter Le Moule, ett av världens bästa surf spots, 1 deltävling i världscupen hålls här årligen.

I dag var det dock inte speciellt höga vågor, vilket gjorde att endast ett fåtal surfare var ute.


Vårat nästa stopp blev ett typiskt turist mål, vid Point de Chateau Guadeloupes nord ostligaste punkt, här rullar det in vågor från Atlanten. Vilket gör att dem kan bli extremt höga. Vi passade även på att testa den välkända Cocos sorben. Den var sjukt god.


Efter det stoppet så var det dags för hemfärd, vi gjorde även då några snabba stopp. Bland annat vid Destreland, ett stort köpcentrum där vi handlade godis och mat. Där blev det självklar även Mc Donald`s.



Kul Mormor att du har skaffat en ny bärbar dator och internet, då kan du ju följa våran blogg och skriva lite inlägg. Nu saknas bara ett headset så kan vi skypa också.


Jag och Lisa tänker på er alla där hemma och vi hoppas att allt kommer bli bra med Robert.


P+K från Eric & Lisa


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards